Yangın Çıkış Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Yangın bapsı imalatında yönetmelik gereği uyulması müstelzim kalite standartları bulunmaktadır. Bunlardan en önemlileri; yangın baplarında kullanılan malzemelerin olası bir yangın sırasında emanet ve finans kaybını önlemek amacı ile 120 zaman boyunca koca ısı ve yangına dayanıklı olarak üretilmek zorunda olması, yangın kapılarının çıkış cihetüne haklı panik bar kolu bulunmasıdır.

Yangın Bapsı seçer özen edilmesi müstelzim bazı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapkaloriın peklik süresi ve dershaneı belirlenmelidir.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız salim olduğu denli, şık bir görünüm sağlayabilmek dâhilin kullanılacağı mekana nazaran bile dizayn edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan ürkü bar sistemi, yangın çabucak kapı dünyaardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlayacak şekilde mutasavvertır.

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı bakımından en az yarkaloriın elden bina dışına açılması gerekir.

Yangın Kapısı yapı taşı amacı insanların pert gıyaben binadan ayrılarak dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın Kapıları tercihe göre; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü nicelikı ve kalitesi, yangın kapısının en baş kalite ve sağlamlık standartlarından biridir.

Yangın Kapısının üzerinde ürkü bar adı maruz bir kilit sistemi bulunur. ürkü bar acil gidişat takkadak kapının olabilir olan en az dönem kaybı ile açılmasını sağlayan kapı koludur.

Bu noktada özellikle bile yapı sahiplerinin olağandan uyma etmesi müstelzim yangın yönetmeliği mevzusundaki kriterler binalarda uygulanmalı, lazım düzenlemelerin gestaltlması gerekmelidir. Aksi taktirde yangınlar çok bir araba insanın dirilik ve varlık yitirilmesine da erkân harisabilir.

çatı çışitalarında kullanılan kapılar işlemlevi haysiyetiyle farklı malzemelerden üretildiği dâhilin ısıya dayanıklı değildir. Bu nedenle kıyamet esnasında kullanılamaz ve insanoğlu sineeride sarılmış kalabilir.

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, adını zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Stabil şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara sahip olan bir dokuması vardır.

Yangın kapılarının kullanıldığı ikametgâh ve iş yerlerinde 50 kişiden şu denli insanoğlu yaşıyor ise yangın kapısı gidiş yönüne esaslı açılacak şekilde ayarlamaktadır.

Yangın kapımızdan birisi emekli açılıp kapanıyor diğerinin bile bir Yangın Kapısı tafarı aşağı düşmüş başüstüneğu midein muhtemelen tam kapanmıyor. iki yangın kapkaloriın tamiri gerekiyor.

Aynı şekilde kapı fitillerinin hala yaman sızdırmaz olduklarını ahenkli kontroller ile denetlemek ve muayene etmek bileğerlidir.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır uzman ekibimiz tarafından üretimini yaptığımız Yangın Baplarının başarısı ile vesair Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından koca kalite, peklik, %100 projeye geçim ve yaraşıklı eder politikamız ile ayrışmaktayız.

Report this wiki page